Mooie term dat nearshoring, maar wat is het eigenlijk? Nearshoring volgens Wikipeda:

Nearshoring of nearshore outsourcing is het uitbesteden van zakelijke activiteiten aan een organisatie in een relatief dichtbijgelegen ander land met lagere lonen. Nearshoring is te onderscheiden van offshoring, het uitbesteden van activiteiten naar verder weg gelegen landen. Een voorbeeld is dat IBM kiest voor offshoring naar India, terwijl SAP AG kiest voor nearshoring naar Bulgarije. Veelgehoorde argumenten voor nearshoring zijn kwaliteit, flexibiliteit en kostenreductie, terwijl de verschillen in bijvoorbeeld werktijden, (bedrijfs)cultuur, taal, politiek en wetgeving minder ingrijpend zijn dan bij offshoring naar een ander continent. Nearshoring neemt snel toe in populariteit, met name als het gaat om software-ontwikkeling.

Nearshore software ontwikkeling zou wel eens precies kunnen zijn wat uw bedrijf al jaren nodig heeft. Flexibele mogelijkheden op het gebied van softwareontwikkeling waarbij de kosten onder controle blijven.

NEAR werkt uitsluitend met gemotiveerd ontwikkelaars in Jerevan, Armenië. Onze programmeurs hebben zonder uitzondering een goede opleiding genoten en worden voortdurend bijgeschoold in de laatste technieken.

U heeft de controle

Om de afstand tussen u en de ontwikkelaar zo klein mogelijk te maken is het belangrijk dat u altijd de controle heeft. Daarom hebben we onze webwork tracker ontwikkelt. Hierin bent u voortdurend op de hoogte van de vorderingen van uw ontwikkelaar. U heeft beschikking over screenshots van het beeldscherm en een uitgebreide tijdsregistratie.

Neem gerust eens contact met ons op, samen met onze Nederlandse projectadviseur verkennen we graag de mogelijkheden.